0 Προϊόντα, Σύνολο 0,00€

Τρόποι Πληρωμής Ασφάλεια Συναλλαγών

A A

Οι συναλλαγές σας με το www.issaris.gr είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς επίσης και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και μη προσβάσιμα σε τρίτους.

Παραλαβή και Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να καταχωρηθεί η παραγγελία σας και να περάσετε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας Ίσσαρης Φυτά, Αγίων Σαράντα 68 & Τατοΐου Νέα Ερυθραία, 14671 Αττική .

Πιστωτική Κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA οποιασδήποτε τράπεζας. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK. Η μετάδοση των στοιχείων της Πιστωτικής σας Κάρτας γίνεται με κρυπτογράφηση μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL connection).Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε. Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN – MICROSOFT – VISA INTERNATIONAL – MASTERCARD.Οι συναλλαγές σας με το www.issaris.gr είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς επίσης και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και μή προσβάσημα σε τρίτους.

Αντικαταβολή
Η πληρωμή γίνεται στον courier τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων σας. Η υπηρεσία χρεώνεται με 2,00 Ευρώ.

Paypal
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέξτε για τρόπο πληρωμής την "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" και ολοκληρώστε την αγορά σας. Αφού ελένξουμε ότι η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας άμεσα.

Λογαριασμός Τράπεζας EUROBANK : 0026.0043.11.0200762988   I-BAN: GR0702600430000110200762988                                         Δικαιούχος: ΙΣΣΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.ΕΧ

Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

Είστε νέος πελάτης;