0 Προϊόντα, Σύνολο 0,00€

Κατασκευή - Συντήρηση κήπου

A A

κατασκευή και τη διαμόρφωση παλαιών και νέων κήπων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τη διαμόρφωση παλαιών και νέων κήπων επιλέγοντας τα κατάλληλα για τον κήπο σας φυτά εξωτερικού χώρου, την εγκατάσταση ή επιδιόρθωση συστήματος αυτόματου ποτίσματος, την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα, σπορά γκαζόν - τριφύλλι, προσθήκη χώματος και εδαφοβελτιωτικών εδάφους.


σχέδιο κήπου

 

Αρχικά γίνεται μελέτη του χώρου και εφόσον επιθυμεί ο πελάτης δίνεται σχέδιο του κήπου σε γραπτή ή ηλεκτρονική μορφή μαζί με την οικονομική προσφορά.

 

 

     Σε κάθε νέα κατασκευή κήπου δίνεται εγγύηση 2 μηνών για την παρακολούθηση των φυτών και ολόκληρου του κήπου.

 

 

συντήρηση κήπου

Μετά την ολοκλήρωση του έργου και εφόσον επιθυμεί ο πελάτης αναλαμβάνουμε και την συντήρηση του κήπου.

 

 

Επιλέγουμε τα κατάλληλα φυτά για την διαμόρφωση φυσικού φράχτη στο σπίτι μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε είδη φυτών, χρώματα φυλλωμάτων και σε συνδυασμούς θάμνων και δένδρων. Είναι σημαντικό να γίνει σωστή επιλογή των φυτών που θα χρησιμοποιήσουμε για τον φράχτη. Αυτό θα κριθεί από τις συνθήκες που επικρατούν στον κήπου μας( φωτισμός, υγρασία, τοποθεσία, κ.α)  καθώς και από τις ανάγκες που έχουμε (π.χ χαμηλός φράχτης, πολύ πυκνός, κ.α)

Κατασκευή και Συντήρηση κήπουΦράχτης με Λέιλαντ

Φράχτης με Βιβούρνα ΛουσίντουμΦράχτης με Βιβούρνα Λουσίντουμ

 

 

 

 

Γκαζόν, βραχόκηποι και παρτέρια σχεδιασμένα με καμπύλες φυτεμένα  με φυτά εδαφοκάλυψης και χαμηλής ανάπτυξης. Ενδιάμεσα στα κενά που αφήνουν τα πράσινα φυτά επιλέγουμε πολυετή ή εποχιακά ανθοφόρα έτσι ώστε να έχουμε πάντα χρώμα στον κήπο μας. Χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά όπως πέτρα και φλοιό εδαφοκάλυψης για ένα πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που χρειάζεται δίνουμε κλίση στο έδαφος του κήπου ή δημιουργούμε επίπεδα.

ΒραχόκηποςΒραχόκηποι με Παχύφυτα

Παρτέρι με φυτά εδαφοκάλυψης χαμηλής βλάστησης.Χαμηλά πράσινα φυτά και φυτεμένα ανθοφόρα φυτά ενδιάμεσα σε ηλιόλουστο κήπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμορφοι Μεσογειακοί συνδιασμοί με αρωματικά φυτά βότανα, παχύφυτα και έρπων φυτά!

Παρτέρι με αρωματικά φυτά

Χ

Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

Είστε νέος πελάτης;