0 Προϊόντα, Σύνολο 0,00€

Οδηγίες αγοράς και παραλαβής έτοιμου χλοοτάπητα

A A

Το ένα τεμάχιο ρολό χλοοτάπητα αντιστοιχεί σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Επιλέξτε στην επιλογή " Ποσότητα " τα ρολά χλοοτάπητα - τετραγωνικά μέτρα που θέλετε να αγοράσετε.

Η παράδοση των ρολών χλοοτάπητα γίνεται μόνο εντός Αττικής σε περίπτωση που θέλετε να σας αποσταλούν. Για εκτός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Εάν η ποσότητα των ρολών χλοοτάπητα που θέλετε να αγοράσετε είναι από 1 έως και 29 τεμάχια τότε η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα ή σας αποστέλλεται στην έδρα σας και η χρέωση υπολογίζεται κατόπιν συνεννοήσεως.

  • Εάν η ποσότητα των ρολών χλοοτάπητα που θέλετε να αγοράσετε είναι από 30 τεμάχια και άνω τότε η παραλαβή γίνεται είτε από το κατάστημα, είτε σας αποστέλλεται (μόνο εντός Αττικής) με επιπλέον χρέωση 15,00€ για τα έξοδα αποστολής. Εάν η παραγγελία και η πληρωμή γίνει στο κατάστημα τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για τεμάχια άνω των 30.

Η ημέρα παράδοσης καθορίζεται ύστερα από συνεννόηση. Η παράδοση γίνεται συνήθως πρωινές ώρες, αφού πρώτα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας μία ημέρα πριν την ημέρα παραλαβής.

Χ

Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

Είστε νέος πελάτης;