0 Προϊόντα, Σύνολο 0,00€

Όροι αποστολής και χρέωσης

A A

Τρόποι διανομής 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής παρακάτω τρόπους. Το ποιος τρόπος θα επιλεγεί και ποια θα είναι η χρέωση αυτού, εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και το είδος των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς επίσης και από τον προορισμό της αποστολής. Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής γίνεται αυτόματα από το σύστημα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας.

 

1. Αποστολή με Courier 

Η αποστολή μέσω courier γίνεται για προϊόντα μικρού βάρους (ή ογκομετρικού βάρους) έως περίπου 20 κιλά. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 7 ημέρες. Στόχος μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε να σας αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα και συνήθως την επομένη της παραγγελίας. Η χρέωση αποστολής έχει ως εξής: Προϊόντα μικρού βάρους έως περίπου 2 κιλά χρέωση 4,30€ για αποστολή εντός Αττικής και 4,90€ για εκτός Αττικής . Για προϊόντα μεγαλύτερα η χρέωση είναι κλιμακωτή και εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Κατά τη διάρκεια της παραγγελία σας το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος της αποστολής. Για παραγγελίες από 120,00€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν!


 2. Αποστολή με Μεταφορική 


Η αποστολή με μεταφορική γίνεται για αποστολές εντός Αττικής και για μεγαλύτερα προϊόντα που δεν μπορούν να αποσταλούν μέσω courier. Η χρέωση μέσω μεταφορικής είναι 20,00€ για παραγγελίες έως 200,00€ και δωρεάν για μεγαλύτερες παραγγελίες. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 7 ημέρες. Στόχος μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε να σας αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα.

 

3. Αποστολή σε Πρακτορείο

Για αποστολές εκτός Αττικής, προϊόντων που δεν μπορούν να αποσταλούν με courier, η παραγγελία σας αποστέλλεται από το κατάστημα μας σε πρακτορείο της επιλογής σας με χρέωση 20,00€ για παραγγελίες έως 200,00€ και δωρεάν για μεγαλύτερες παραγγελίες. Το πρακτορείο που θα επιλέξετε μπορείτε να το δηλώσετε στο πλαίσιο ''Σημειώσεις'' κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας είτε τηλεφωνικά. Το πρακτορείο πρέπει να βρίσκεται εντός Αττικής. Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο τότε σας προτείνουμε εμείς. Το κόστος μεταφοράς του πρακτορείου επιβαρύνει εσάς.

 

4. Αποστολή έτοιμου χλοοτάπητα 

Η παράδοση των ρολών χλοοτάπητα γίνεται μόνο εντός Αττικής σε περίπτωση που θέλετε να σας αποσταλούν. Για εκτός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Εάν η ποσότητα των ρολών χλοοτάπητα που θέλετε να αγοράσετε είναι από 1 έως και 29 τεμάχια τότε η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα ή σας αποστέλλεται στην έδρα σας και η χρέωση υπολογίζεται κατόπιν συνεννοήσεως.

  • Εάν η ποσότητα των ρολών χλοοτάπητα που θέλετε να αγοράσετε είναι από 30 τεμάχια και άνω τότε η παραλαβή γίνεται είτε από το κατάστημα, είτε σας αποστέλλεται (μόνο εντός Αττικής) με επιπλέον χρέωση 30,00€ για τα έξοδα αποστολής. Εάν η παραγγελία και η πληρωμή γίνει στο κατάστημα τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για τεμάχια άνω των 30.

Η ημέρα παράδοσης καθορίζεται ύστερα από συνεννόηση. Η παράδοση γίνεται συνήθως πρωινές ώρες, αφού πρώτα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας μία ημέρα πριν την ημέρα παραλαβής.

Χ

Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

Είστε νέος πελάτης;